Aluminiumsbåter er noen av de mest solide båtene du kan kjøpe.

En aluminiumsbåt veier ca halvparten av en tilsvarende båt i plast/glassfiber, men tåler likevel mye mer. Aluminiumsbåter er ca. dobbelt så sterke som glassfiberbåter, og ca 4 ganger så sterk som en plastbåt. I tillegg kan du med god samvittighet dra en aluminiumsbåt over fjell og stein, i motsetning til andre båter.Våre båter er er solide, lette og vedlikeholdsfrie. CE-godkjent. Toftene er fylt med flytemiddel som gjør båten usenkelig

Både Viking 440 og Viking 500 kan leveres med konsoll

Viking 440

Solid, lett og vedlikeholdsfri.
Viking 440 er en stor og stabil 14 fots båt med et høyt fribord, og er CE-godkjent for 5 personer og 530 kg totallast. Båtvekt er 80 kg. Max anbefalt motor 15 hk. Kort stamme.
Viking 440 er en stor,stabil og trygg 14 fots aluminiumsbåt. Båten er en fysisk stor 14 foter med et høyt fribord og v-bunnet skrog. Resultatet blir en veldig stabil båt hvor du ikke har følelsen av å sitte på vannflaten som i andre tilsvarende båter med lavt fribord .Båten går fint også i grov sjø og tåler mye juling. Viking 440 sin lave vekt gjør likevel båten letthåndterlig. Du drar den opp på land og snur den rundt alene, og den løftes av to personer.

Viking 500

Større og kraftigere utgave enn Viking 440. 
Viking 500 er en stor og stabil 16 fots båt med et høyt fribord, og er CE-godkjent for 5 personer og 549 kg totallast. Båtvekt er 110 kg. Max anbefalt motor 40 hk. Lang stamme.
Viking 500 er en stor,stabil og trygg 16 fots aluminiumsbåt. Båten er en fysisk stor 16 foter med et høyt fribord og v-bunnet skrog. Resultatet blir en veldig stabil båt hvor du ikke har følelsen av å sitte på vannflaten som i andre tilsvarende båter med lavt fribord.Båten går fint også i grov sjø og tåler mye juling. Viking 500 sin moderate vekt gjør likevel båten letthåndterlig. 

Skroll til toppen