Tohatsu påhengsmotorer gir ren båtglede

En påhengsmotor fra Tohatsu gjør båtdrømmen til virkelighet med en uslåelig kombinasjon av kraft, moment og drivstofføkonomi. Tohatsu har perfekte motorer til både fiske, fritids- og yrkesbruk. Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.

MFS2,5
Den perfekte følgesvennen for en liten kano, jolle eller seilbåt.

Dette er Tohatsus minste motor i det norske markedet, men den er like fullt inspirert av teknologien Tohatsu har utviklet for sine større motorer.Nå kan du lagre motoren i tre ulike posisjoner uten å bekymre deg over oljesøl. Det patenterte motordesignet er skråstilt 15 grader til høyre på innsiden av motordekselet. Dette muliggjør det kompakte designet, men gjør også portabiliteten enklere.

MFS3,5
Den perfekte følgesvennen for en liten kano, jolle eller seilbåt.

Dette er Tohatsus nest minste motor i det norske markedet, men den er like fullt inspirert av teknologien Tohatsu har utviklet for sine større motorer.
Nå kan du lagre motoren i tre ulike posisjoner uten å bekymre deg over oljesøl. Det patenterte motordesignet er skråstilt 15 grader til høyre på innsiden av motordekselet. Dette muliggjør det kompakte designet, men gjør også portabiliteten enklere.   

MFS4
MFS4 er perfekt til både joller og småbåter.

ntegrert tank: Velg versjonen med eller uten integrert tank. Med en innebygd drivstofftank hendig plassert på toppen, er modellene med 4, 3,5 og 2,5 hk klar til innsats med det samme, uten å ta opp ekstra plass i båten. 4-hesteren har dessuten en ekstra drivstoffstilkobling som gjør det mulig å koble til en ekstern drivstofftank i tillegg.

MFS6
Vår best selgende båtmotor

Denne motoren gir drivstoffeffektivitet uten sidestykke, og et redesignet bærehåndtak og holdegrep gjør den praktisk å transportere! Med alt dette tilgjengelig til en konkurransedyktig pris, er det ikke rart denne kraftige 6HK utenbordsmotoren får så mye oppmerksomhet og ros.

MFS9,8
MFS9.8 er frihet på vannet.

MFS9,8 er en brukervenlig og solid motor i slank og lekker design. Lett å bære, lett å bruke og lett og starte for både ung og gammel. En motor du alltid kan stole på. Luftinntaket har støydemper med stort volum for sikrere start, og redusert inntaksstøy for stillere motorgang.

MFS9,9 Sport
Direkte innsprøytning og setter standarden for fremtidens båtmotorer.

Nå slipper du choke: Denne nye, oppgraderte motoren startes raskt og enkelt fordi den har direkte innsprøytning. Akselerasjonen er jevn og stabil i alle hastigheter, i tillegg til at drivstofføkonomien er bedre enn på sin forgjengere. Med sterk skyvekraft og hurtig akselerasjon gir den mye sportslig og morsom kjøring, om man vil. Tohatsu-motorene er stillegående og pålitelige og gjør som de får beskjed om – år etter år. De passer utmerket til all hobby- og fritidsbruk og gir mye valuta og båtglede for pengene. Denne motoren kan også gjøres om til 15 og 20hk.

MFS15
Direkte innsprøytning og setter standarden for fremtidens båtmotorer.

Motorens design er kompakt; veiv- og drivaksel, og dermed balansepunktet, er flyttet 30 mm fremover. Det er en klar fordel når motoren skal tiltes opp bak på båten. Denne spreke arbeidshesten kan du virkelig stole på. Den er slitesterk, solid langdistansemotor, men også en eksplosiv sprinter.

MFS20
Direkte innsprøytning og setter standarden for fremtidens båtmotorer.

Nå slipper du choke: Denne nye, oppgraderte motoren startes raskt og enkelt fordi den har direkte innsprøytning. Akselerasjonen er jevn og stabil i alle hastigheter, i tillegg til at drivstofføkonomien er bedre enn på sin forgjengere.

MFS25
MFS25 er konstruert for å tåle høy fart og store belastninger. 

Den er ekstremt stillegående, og vekten er lav. Den er bygget for å tåle høy fart og høye belastninger selv når høstvindene stormer som verst langs norskekysten. Den skåner miljøet og får deg trygt hjem igjen. Båtindustriens første batteriløse, elektronisk styrte innsprøyting gir rask respons på gassen, glimrende drivstofføkonomi og svært behagelig gange i vannet.

MFS30
Den nye MFS30D er en allsidig og lett motor med nytt, elegant design.

Den nye MFS30D er en allsidig og lett motor med nytt, elegant design. Modellen kommer med to fargealternativer: Aqua Marine Blue og Beluga White. Med klassens beste kraft-til-vekt-forhold gir den utmerket ytelse for alle båttyper, fra lett vekt til tung vekt, og avansert krysstrømsinduksjon sørger for jevn drift. Motoren har svært lave utslipp, og er EPA- og CARB-godkjent. 
MFS30 er tilgjengelig i et bredt utvalg av alternativer, og vil møte den konfigurasjonen du trenger for båten din. 

MFS40
En populær og miljøvennlig mellomklassemotor som gir deg som bruker en kraftfull, men bensinbesparende opplevelse.

En populær 40 hk påhengsmotor som gir mye kraft samtidig som den har vesentlig lavere drivstofforbruk enn konkurrentene. Denne motoren er klassens letteste, noe som gir rask akselerasjon og mindre slag i sjøen.
Inkludert sidemontert kontrollboks og standard propell. 

Større motor?
Tohatsu leverer motorer fra 2,5 til 250hk.

Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp. Ta kontakt for å finne den rette motoren til din båt.

Skroll til toppen