FINSK KVALITET

Terhi-båtene produseres i det lille fiskeværet Rymättylä nær byen Åbo i Finland. Fabrikken ble etablert i 1972. Takket være enestående produksjonsteknikk og nytenkende produktutvikling har Terhi utviklet seg til et populært og internasjonalt anerkjent varemerke med solide, brukervennlige båter som tåler det meste, går meget støysvakt og flyter i alle situasjoner.

NYHET!
Terhi 480 Cabin

Den helt nye Terhi 480 Cabin. Max motor 60Hk

Terhi 450CC

Romslig og brukervennlig båt med midtstilt konsoll. Modellen passer til det meste. En stødig og trygg stor båt i lite format til fornuftig pris. Max motor 40Hk.

Terhi 6020C

Terhi Nordic 6020 C er en allsidig utrustet landstedsbåt, velegnet for familie- og fisketurer. Styrekonsollens vindusrute skjermer mot vind og sjøsprøyt, mens robuste håndrekker øker sikkerheten og gjør det mer komfortabelt å gå ombord og i land fra båten. Max motor 30Hk

Terhi 440

Terhi 440 er en veltilpasset universalbåt for krevende bruk. Med sitt gode skrog er den veldig stabil og har meget god lastekapasitet. Som transportmiddel tar den hele familien eller større last trygt til og fra hytta. Max motor 10Hk

Terhi 400

Terhi 400 er en fulltreffer av en hyttebåt velegnet for alle typer bruksområder og aldersgrupper. Den går meget lett i plan med en Tohatsu-påhengsmotor fra 5-15 hk. Båten er også svært velegnet å ro, både fra for- og midtsetet.

Terhi 390

I forkant av 2023-sesongen lanserer Terhi en ny robåtmodell som er mer kurs stabil, komfortabel og lett å ro. Terhi 390 er den etterlengtede etterfølgeren til Terhi 385, en mangeårig favoritt i Terhi-robåtserien som ble produsert i over 40 år og godt over 40 000 eksemplarer. Den nye Terhi 390-modellens knallhvite skrogfarge og nøye utformede detaljer er, bortsett ro-egenskapene, dens største salgsargumenter, og vi forventer at Terhi 390 vil være minst like vellykket som forgjengeren!

Skroll til toppen