Best på pris! Nå med 5 års garanti!

Voge
125R

Voge 125R var årets lettvektsnyhet i 2023! Voge sine ingeniører har virkelig jobbet for å gjøre 125R til en av de fremste lettvekterne i sin klasse. Her får du en væskekjølt ensylindret motor som yter 15 HK. 125R har et råtøft design og er utstyrt med oppned-dempere i front, LCD-skjerm med hvite bokstaver på svart panel, svingarm i unik stil og LED-belysning. Eksosanlegget er et smykke og det er skivebrems foran og bak. Prøvekjør og du blir overbevist!

Voge
300R

Man trenger ikke være stor for å gi store kjøreopplevelser, 300R er beviset på det. Motoren er på 292 cc, men den kan virkelig bite fra seg. Denne råtassen er klar til gatekamp og vil nå langt på grunn av dens meget imponerende kjøreegenskaper.
Voge har valgt komponenter med omhu, den kraftige oppned gaffelen i front bekrefter det. Endelig en MC som koster mye mindre enn den smaker…

Voge
300 Rally

300Rally er årets store nyhet fra Voge. En lett bøllete adventurer som fungerer like bra på vei som offroad. En stabil opp-ned gaffel i front gir lang fjæringslengde og for å kunne fungere godt i utmark har 300Rally hele 28 cm bakkeklaring.
Dette er en lett, enkel adventure/enduro som vil skåre høyt i underholdningsbransjen. Vindskjerm sørger for god beskyttelse mot fartsvind og den lekne ensylindrede motoren har kreftene som trengs enten du er på asfalt eller grus. Nå med bensinmåler!

Voge
300DS

Adventure-modeller er svært populært og selvfølgelig har Voge meldt seg inn i kampen. Og de kjemper godt med sine DS-modeller.
Komponentene er møysommelig plukket både hva design og funksjonalitet angår. En heftig opp-ned gaffel i front, stiv rammekonstruksjon med monodemper bak. Styret er løftet opp for best mulig kjøreergonomi. Dette er en komfortabel og svært prisvennlig adventurer! Pris uten veskesett.

Voge
300AC

300AC er den minste av Classic modellene fra Voge. AC-serien er den perfekte blanding av gammelt og nytt. Nostalgisk design fra svunne tider kombinert med moderne teknologi og styling. I midten står en fyrrig ensylindret motor på 292 cc som vet å vise muskler.
God kjøreergonomi kombinert med meget velfungerende
komponenter, perfekt for den som skal kjøpe MC for første gang!

Voge
300ACX

Ved første øyekast er 300ACX svært lik 300AC. Ser du nøye etter vil du se at ACX har eikefelger, en liten smekker kåpe over frontlykten og en annerledes
bakstuss. Kjøreegenskapene og kjøregleden er like stor på begge.
Er du på jakt etter en rimelig sykkel som garanterer oppmerksomhet kan vi trygt anbefale 300ACX. Kjøp enkelt, kjøp trygt – kjøp Voge!

Voge
500AC

500AC er en villbasse forkledd i nostalgisk design. Motoren på 471 cc er ekstremt potent og vil sannsynligvis gi deg gåsehud samt et bredt glis inne i hjelmen. Linjene er klassiske, stylingen er moderne med meget bra komponenter som gjør dette til et av de beste kjøpene i mellomklassen.
Velg 500AC hvis du skal kjøre med stil og komfort, i tillegg til alle de lange blikkene…

Voge
525R

Den er naken og rå! En ekte streetfighter med ny og kraftigere tosylindret motor
på 494cc som vi vet vil imponere deg. Utstyrt med ny TFT-fargeinstrument.
Stylingen er forbedret med nye sidepaneler og en revidert bakstuss. I tillegg er 525R smidig og lett.
Dette kombinert med stiv og stabil ramme, heftige komponenter som opp-ned gaffel i front sørger for suverene kjøreegenskaper og nydelige kjøreopplevelser. Prøv en, så vet du hva vi snakker om!

Voge
DS525X

DS525X er en kjøremaskin som bringer deg dit du vil og er smidig i bytrafikk! Den nye motoren på 494cc har et sterkt dreiemoment og oser av kraft i alle  kjøresituasjoner.
Her får du også dobbel sikkerhet med ABS-bremser og Traction Control System (TCS). LCD-fargeinstrumentet på 7 tommer gir deg all info du trenger. Vindskjermen er justerbar med et enkelt håndgrep. Nå med dashkamera.

Voge
DS900X

I hjertet av den nye Voge DS900X er en 895cc, væskekjølt, drivstoffinnsprøytet, parallell-motor med en maksimal ytelse på 95,2 HK og dreiemoment på 95 NM. Voge har også tatt i bruk førsteklasses teknologi for DS900X, og tilbyr fire kjøremoduser og er utstyrt med bl.a. ABS, Traction Control, Quickshifter, varmeholker og varme i setet.
Motoren er ikke den eneste likheten mellom DS900X og BMW F 900/850 GS. Her finner du opp-ned forgaffel med 21 tommers hjul foran og 17 tommer bak. Brembo leverer doble radialt monterte bremser foran og en enkel flytende skive bak.

Skroll til toppen