HONDA MARINE – PÅHENGSMOTORER DU KAN STOLE PÅ

Honda Marine har påhengsmotorer i hele spekteret – fra 2,3 til 350 hk. Hondas motorer er kjent for sin holdbarhet, pålitelighet, høy ytelse kombinert med lav vekt, lave utslipp – og markedets beste garanti på hele 6 år.

BF2,3
En svært stillegående og smart lettvekter.

Ikke bare har BF2.3 alt som trengs for å drive en båt fremover og ut på havet, den er også lett nok til å transportere i bagasjerommet. Det ergonomisk utformede bærehåndtaket som er tilpasset de ulike motorene, gjør at du kan ta med deg BF2.3 hvor det måtte være. Selvsagt er denne motoren fullpakket av Hondas avanserte 4-taktsteknologi, som ikke står tilbake for noe. Du vil bli overrasket over kraften den overfører til båten din.

BF4
Kraftig og responsiv

Hondas nye serie av bærbare motorer har blitt forbedret, videreutviklet og omhyggelig testet for å sikre et absolutt maksimum av driftssikkerhet, effektivitet og fornøyelse.

BF5
En tøff og smart lettvekter som er super enkel å starte.

Honda BF5 er også masse morsom kraft i en liten motor. Med sin suverene motorteknologi har Honda laget nye små motorer som er barske og brukervennlige. Legg motoren i bagasjerommet, sett den på plass og dra i startsnoren.

BF6
En innovativ og prisbelønt allrounder

Denne splitter nye og bærbare Honda-motoren vant nylig IBEX Innovation Award og ble best i sin klasse fordi den er brukervennlig, lett å starte og utstyrt med one touch-stoppfunksjon i tillegg til å være ekstremt enkel å ta med seg.

BF8
Rask og trygg moro med masse krefter.

Honda BF8 er lette å starte, har masse krefter, høy komfort, pålitelighet og er meget brukervenlig.

BF10
Svært pålitelig, brukervennlig og enkel å ta med seg.

BF10 er kjent for sin overlegne driftssikkerhet og økonomi, med responsiv kraft og ytelse. Og alt dette får du i en kompakt og bærbar design som gjør motoren til et utmerket valg for oppblåsbare båter, RIB-er, joller og til og med seilbåter.

BF15
Framtidens motor – enestående ytelse

En motor som er like velegnet til landsteds båten som til lettbåten, og med Hondas velkjente motor kvalitet passer de til all slags bruk, båttyper og fartsområder.

BF20
Hestekrefter i lommeformat.

Rorkult? Fjernkontroll? El-starter? Utenbordsmotorene BF20 og BF15 er utmerkede valg for alt fra oppblåsbare gummibåter til 4,5 meter lange aluminiums båter. BF20

BF30
Populær og ekstremt stillegående mellomklassemotor som passer det meste.

Ekstremt stillegående, lav vekt og bygget for å tåle høy fart og høye belastninger under de mest ekstreme vær- og temperaturforhold. Stort kraftoverskudd uten at våre utviklere har gått på akkord med støy- og vibrasjonsdemping. Og sist men ikke minst, er motoren svært billig i drift.

BF40
Mektig og miljøvennlig, sidemontert preriggsett inkl.

Den lette tresylindermotoren BF40 kommer raskt opp i fart og er ekstremt gjerrig på drivstoff.Resultatet er en meget miljøvennlig motor som gir brukerne en kraftfull, men bensinbesparende opplevelse og gjør dem suverene i denne klassen. Den tresylindrede rekkemotoren er her forskjøvet fremover i konstruksjonen. Det gir en perfekt balanse i båten sammenlignet med tradisjonelle utenbordsmotorer i denne størrelsen.

BF50
En populær og miljøvennlig tøffing, sidemontert preriggsett inkl. i pris.

BF50 er pålitelig og robust, nettopp hva du trenger når du vil ta deg en fisketur eller bare suse over vannet for moro skyld. BF60, BF50 og BF40 er de letteste og mest kompakte motorene i sin klasse. Denne fremragende 4-takterserien inneholder en haug med Honda-teknologier, pakket inn en komplett ny design for BF50 og BF40.

Større motor?
Honda Marine har påhengsmotorer i hele spekteret – fra 2,3 til 350 hk

Som forhandler av Honda påhengsmotorer kan vi levere hele spekteret fra Honda Marine. Om du ønsker en liten lett motor, eller en med masse krefter så har Honda en motor som passer båten din. Med hele 6 års garanti til privatbrukere og 3 års garanti for yrkesbrukene, så kan du trygt handle en Honda hos oss.

Skroll til toppen